Tack...

Segraren Ebba
Segraren Ebba - Ornö Runt 7:e juni 2003. Fotograf: Love Mönnig Nordgård klickit.se

...till alla som var med och gjorde vårt 30-års-jubileum av Ornö Runt så lyckat! Vi hade vindar som var lite nyckfulla, men inte värre än att vi med god fart tog oss runt. Och den som hade bäst kontroll på sin båt och alla vindvrid var totalsegraren Mikael Lindh i Comfort 26:an Ebba. Grattis!!! Övriga seglade också väl - av 154 anmälda var det 151 båtar som kom i mål.

På kvällen hade vi trevligare än någonsin. Denna ljumma och soliga juni-kväll samlades ca 400(!) glada seglare på Kolnäsvikens udde. Det var fler än vi vågat hoppas på (och faktiskt också fler än antalet anmälda - hoppas även ni som inte fick hel portion blev nöjda). Vi grillade kött på stranden och sen inmundigades jubileumsmiddagen tillsammans med ett rödvinsglas eller två. Fjärden utanför hade bara några timmar tidigare varit fylld av spinnakerbåtar jagandes mot mål. Efter det följde prisutdelningen, där det var gott om fina priser.

Vi måste också passa på att tacka alla som berättade hur härligt ni hade det och gav oss klappar på axeln tillsammans med berömmande ord. Sånt värmer!

Varmt välkomna åter på Pingstafton 2004! I år var vi 25 båtar fler än förra året. Se gärna till att få med ytterligare några nya båtar, så blir vi ännu fler som tampas runt Ornö nästa år!

Seglarhälsningar
Ornö Runt-sektionen
Tyresö Båtklubb